De verkoop van de praktijk en mijn ‘oudedag’. Hoe dan?

 

U heeft een degelijk opgebouwde huisartsenpraktijk en u bent inmiddels tegen de 60. Wat zal de overdracht van mijn praktijk gaan opbrengen? Eerst maar eens een koper vinden. Hierbij kan Alexandré Finance vast aan meewerken. In privé heeft u een bescheiden vermogen opgebouwd. Maar de verkoopopbrengst zorgt voor het echte goede oude dag, zonder financiële zorgen. Toch?

Opbrengst praktijkverkoop vaak onvoldoende

Helaas voor u is de waarheid minder voorspoedig. Een klein vermogen in privé heeft u wellicht, maar zonder aanvullende pensioeninkomsten, kunt u uw levensstijl niet voortzetten. Objectief en waardevol advies bij de verkoop van uw praktijk is in uw eigen belang. Zo zorgt u voor extra financiële ruimte. Hoedt u voor adviseurs die uw praktijk lager waarderen dan de inzet die het u gekost heeft. Uw praktijk gaat voor een veel te lage prijs naar degene die uw praktijk wil overnemen. Uw jarenlange inspanningen, uw zorgvuldig opgebouwde patiëntenbestand, deze worden niet tegen een passende opbrengst gewaardeerd.

Dag, onbezorgde oudedag

Financiële zorgen zijn na de verkoop nog niet verdwenen. Doorwerken dan maar, bijvoorbeeld met waarnemen? U kunt dan uw woonlasten nog dragen, maar voor leuke dingen met bijvoorbeeld de kleinkinderen doen, is er niet bij. Dag, onbezorgde oudedag!

Plan uw financiën op tijd!          

Nu beginnen met het inzicht krijgen van uw pensioen en vermogen. Denk aan het aflossen van de hypotheek, welke verzekeringen heeft u allemaal afgesloten? Zorg ervoor dat niet alleen uw praktijk uw oudedagsvoorziening is. Maar hoe pakt u dit aan?

Advies met nieuw inzicht

Zoals gezegd werk ik, Paul Jansen, als extern adviseur samen met Alexandré Finance. Als financiële huisarts houd ik uw financiële situatie tegen het licht en bied u nieuwe inzichten. Uw financiële situatie van dit moment bekijken, daar waar nodig is ‘oplappen’ en herstellen, vandaar de passende term financiële huisarts.

De expert op het gebied van financiële planning met een objectieve insteek. Gebaseerd op uw persoonlijke leefstijl. Rekening houdend met uw wensen. Eerst een kop koffie om kennis te maken. Dan een quick scan: u krijgt een helder beeld hoe het nu is. Daarna een financieel behandelplan met hierin verwerkt uw wensen en doelstellingen en advies op maat. Een financieel behandelplan geeft dan inzicht + overzicht = uitzicht. Zo zorgt u voor een mooie oudedag en kunt u de dingen blijven doen die passen bij uw eigen leefstijl, zonder de angst om ooit zonder geld te komen te zitten. Dat heet financiële rust.

Bel of mail gerust eens voor een eerste kennismaking.

www.planningvision.nl

Endegeesterstraatweg 9

2342 AJ Oegstgeest

[email protected]

06 46189406

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.